师资风采

李京晔

李京晔,女,1975年出生,中国人民大学经济学博士,北京语言大学商学院金融系副教授。主要从事个人理财,财政学,西方经济学等课程的教学与研究。近年来先后在国家级核心期刊《中国金融》、《财贸经济》、《当代经济研究》、《中央财经大学学报》等发表论文7篇;主要参与了国家社科基金重点项目并完成译著、参著各一部;负责或参与中国人民银行、农信社、空港股份等比较制度分析、企业改制的横纵向课题。

Li Jingye, Female, born in 1975, PhD of School of Finance of Remin University of China, associate professor of Business School of Beijing Language and Culture University. She has been participating in the teaching and researching on Personal Financial Planning, Public Finance and Economics. Her main professional experiences include publications of 7 articles, 1 translation and 1 professional publication.