师资风采

王 岚

王岚,女,1980年生,中国人民大学管理学博士,北京语言大学商学院管理系教授。研究方向物流供应链管理,曾在《中国人民大学学报》、《预测》、《科学学与科学技术管理》、《软科学》、《研究与发展管理》等核心期刊发表文章多篇,在国际期刊《Benchmarking: an international journal》发表文章1篇,发表国际会议论文4篇(EI检索1篇,ISTP检索3篇);参与自然科学基金和社会科学基金项目等科研项目3项;参编教育十五规划教材1部,负责或参与过神华集团,中钢集团等大型企业项目课题的研究。

Wang Lan, Female, born in 1980, Ph.D. of School of Business of Renmin University of China, associate professor of Business School of Beijing Language and Culture University. Her research interest is supply chain management. She has published more than 10 articles in academic journals in the areas of logistics and supply chain management and participated in three research projects.